Compromís continua treballant amb valentia a les institucions on està present, demostrant que es pot fer bona gestió amb els recursos existents, que sense cap balafiament els números ixen molt millor que en èpoques anteriors. Mostra d’això son les dades que la FVMP ha fet públiques i on es reflecteix que des de que Compromís forma part del govern d’aquesta institució el deute d’aquesta s’ha reduït en un 58,79%.

Uns números que mostren que la nostra gestió es més eficient, perquè es redueix el deute duplicant els ingressos i duplicant els serveis que es presten des de la mateixa als ajuntaments. Hem millorat les eines, la informació i la formació que prestem als ajuntaments per a millorar els serveix que s’ofereixen a la ciutadania, continuem treballant amb el nostre objectiu clar de millorar la vida de les persones.