Eva Sanchis, vicesecretaria de la FVMP i alcaldessa de Godella, ha participat a la jornada “Presente y futuro de la Administración Electrónica desde una visión práctica” organitzada per ATIAL (Asociación de Técnicos Informáticos de la Administración Local), al voltant de la importància de la implantació de ferramentes electròniques a l’administració local.

Eva Sanchis ha compartit taula amb José Cuevas, sotsdirector general de Producció i Consolidació de les TIC corporatives en la Generalitat Valenciana, José Luís Verdú, Director de l’Àrea d’Innovació i Agenda Digital a la Diputació d’Alacant, Álvaro Porcar, cap de secció Informàtica Municipal a la Diputació de Castelló, José Benedito, cap de Servei d’Informàtica i Organització en la Diputació de València.

Eva Sanchis ha destacat el paper importantíssim que entitats com les diputacions, els governs i les federacions de municipis tenen que jugar, exercint les funcions de cooperació i coordinació amb els ajuntaments, fonamentalment amb els de menys de 20.000 habitants. Al mateix temps, la vicesecretària general ha volgut posar de relleu que la FVMP, “impulsa la formació continuada de propostes formatives que tenen un gran ventall de possibilitats, entre elles l’administració electrònica. Si repassem totes les accions formatives en matèria d’administració electrònica podem veure que la FVMP des de 2016 (primer any de funcionament de l’actual govern de l’entitat) ha posat en marxa fins a 17 cursos relacionats en aquesta matèria d’administració i vinculadess a les entitats locals”.