Quico Fernàndez, vicepresident de la FVMP i alcalde de Sagunt, ha participat com a representant del municipalisme valencià en la posada en marxa del programa EDIFICANT posat en marxa per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Aquest programa és un pla d’inversió educatiu ambiciós que té com a objectiu col·laborar en el ajuntaments del País Valencià per a avançar molt més ràpid en la construcció d’infraestructures educatives arreu de totes les comarques.

El vicepresident de la FVMP ha destacat que el programa edificant “significa millorar el mapa d’infraestructures educatives del nostre País; restituint a la normalitat dels errors comesos en etapes anteriors. La rehabilitació, reforma o construcció de centres escolars és una necessitat per a consolidar el dret a una educació pública i de qualitat, afavorint l’accés en igualtat de condicions i impulsant la formació com a suport del nostre present i construcció d’una societat que tinga els seus fonamanets bàsics en l’educació pública i de qualitat”.