El Museu de Belles Arts de València acollirà la presentació de la nova ferramenta que l’ens municipalista valencià posa al servei dels municipis i la ciutadania. Aquesta nova ferramenta es tracta d’ANEM (Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals) un nou servei de la FVMP per als municipis de tota la Comunitat Valenciana. Una APP gratuïta, que confecciona la FVMP, per a tots els municipis i mancomunitats associats amb l’objectiu d’ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis.

La presentació estarà a càrrec de la vicesecretàriade la FVMP i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis i del vicepresident, i alcalde de Sagunt, Quico Fernàndez. Per part de la Generalitat Valenciana participaran Albert Girona, secretari de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i Ruben Trenzano, director general de política lingüística i multilingüísme. Aquest servei d’APP global municipalista que posa en marxa la FVMP s’emmarca dins de la importància de difondre les activitats municipals, ja que aquesta és una de les majors preocupacions dels càrrecs públics locals. Hui en dia la ciutadania ha aprés a disposar de la informació de manera immediata i clara, que amb un colp de vista es tinga la capacitat de decidir si interessa o no, la informació eficient al telèfon en un sols “clic”. ANEM serà una ferramenta eficaç on es farà arribar a tots els veïns i veïnes del País Valencià els esdeveniments que s’organitzen.

Però a més a més, multiplicarà exponencialment la difusió de cadascun dels actes. Es podrà arribar a la ciutadania dels pobles del costat, als de la comarca i als de tot el territori valencià. Serà la primera ferramenta informàtica que posa a l’abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d’esdeveniments municipals de tot el territori valencià. Una ferramenta completa que comptarà amb diferents filtres per tal que la recerca d’informació s’ajuste al que necessitem: comarca, localitat, data, hora, lloc, tipus d’espectacle, públic objectiu, agenda, alertes i venda d’entrada. Aquesta APP pot ser compatible amb altres més locals, ja que aquesta té una visió global de tot el territori municipal valencià i ajudarà a difondre els actes de cada municipi també entre veïnes i veïns d’altres localitats.