Eva Sanchis, vicesecretària de la FVMP, ha estat l’encarregada de fer la cloenda sobre MESURES D’EMERGÈNCIA I PREVENCIÓ DE RISCOS EN EDIFICIS PÚBLICS al Palau de la Música de València. Unes jornades, organitzades per l’Ajuntament de València i que han tingut com a objectiu debatre i posar en comú les accions necessàries per a que les administracions públiques continuen legislant i adaptant-se als marcs de seguretat en matèria de riscos laborals.

Eva Sanchis ha fet ressó en el fet que tot i “l’extensa i diversa regulació legal en matèria de riscos laborals que exigeix no posar en risc la salut i la vida dels treballadors i treballadores, les institucions públique han de ser senyeres en el camí de millora i desenvolupament de les bones condicions de treball”.

Per aques motiu la també alcaldessa de Godella ha incidit en el fet que “les administracions no tan sols han de legislar en aquesta matèria sinó exemplificar i ser referent dels avanços en la millora”.

Les jornades, que han estat tot un èxit, han reunit a professionals i personal al servei de l’administració local amb l’objectiu de continuar avançant en la prevenció i millora dels aspectes relacionats en riscos laborals.