La Federació Valenciana de Municipi i Províncies ha posat en marxa el “Forum de Municipis d’Interior” del que formen part diversos alcaldes de Compromís. A la constitució de l’ens han participat les alcaldesses i alcaldes de Benilloba, Anna Délia Gisbert, Otos, Marius Mira, Xaló, Joan Miquel Garcés i La Jana, Domingo Tolós. També han participat la vicesecretaria de la FVMP i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, així com la Diputada de Turisme de la diputació de València, Pilar Moncho.

La iniciativa de la creació d’aquest forum va sorgi a la trobada celebrada a Cinctorres el passat mes d’octubre. Aquest espai de discussió té per objectiu acarar la problemàtica dels municipis d’interior i de menor població des de la INNOVACIÓ, LA COORDINACIÓ, L’IMPULS I L’ESTRATÈGIA COMUNA dels seus alcaldes i alcaldesses.

Un dels eixos de treball del Forum serà assenyalar la prioritat de treballar en tots els sectors socials i econòmics per avançar en una estratègia efectiva, buscant la col·laboració dels responsables de tot el territori en les diferents matèries..

Els representants de Compromís a la mesa, amb participació de tots els grups polítics seran Mario Mira, vicepresident del Forum i alcalde d’Otos i Anna Délia Gisbert, com a vocal, alcaldessa de Benilloba.