Alcaldes i alcaldesses es van reunir per a parlar i debatre al voltant del futur de les polítiques de protecció ciutadana i seguretat. Els edils de Compromís es van reunir per intercanviar experiències, debatre sobre prioritats i futur en les millores a aplicar respecte a les polítiques de protecció ciutadana i seguretat als diferents pobles del País Valencià. 

La trobada va comptar amb la participació de Paco García Latorre, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Eva Sanchis, alcaldessa de Godella i vicesecretària de la FVMP,  i Tomás Ferrandis, alcalde de Xeresa i cap de gabinet de Compromís a la FVMP.

Durant la trobada els diferents representants dels pobles on Compromís té l’alcaldia van debatre i oferir propostes positives amb l’objectiu de millorar aquest tipus de serveis que els diferents pobles i ciutats del País Valencià presten a veïns i veïnes.