La vicesecretària de la FVMP, Eva Sanchis, i la directora general de Justícia, Maria Àngels García Vidal, han mantingut una reunió per a coordinar accions que afavorisquen la màxima coordinació en aquests aspectes.

La directora general de Justícia, Àngels Garcia Vidal ha mantingut una entrevista amb la vicesecretària general de la FVMP, Eva Sanchis (alcaldessa de Godella) per a estudiar les possibles fòrmules de col·laboració entre l’Administració autonòmica i el municipis en matèria de Jutjats de Pau. Junta a Eva Sanchis ha assistit a la reunió també l’alcalde de Pedreguer i membre de l’executiva de la FVMP, Sergi Ferrús, i l’alcalde de Xeresa i cap de Gabinet de Compromís a la FVMP, Tomàs Ferrandis.

Millores del servei
La Vicesecretària General de la FVMP ha fet arribar a la directora general els diferents problemes de gestió que tenen els ajuntaments valencians en matèria de Jutjats de Pau i quines podrien ser les millors fòrmules per a buscar solucions. Per la seua part, la directora general s’ha compromés a oferir tota l’ajuda possible per a millorar la situació.