La vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, es reuneix amb Eva Coscollà, directora general de la funció pública i Javier Cuenca, Subdirector General de l’ Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP) .

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies s’ha reunit amb els responsables de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de continuar millorant els cursos de formació que la FVMP presta als treballadors dels diferents Ajuntaments.

Des d’ambdues institucions s’ha valorat molt positivament la intenció de cercar una millora en la formació del funcionariat, així com el intercanvi d’informació i recursos. Tant l’IVAP com la FVMP han mostrat la voluntat ferma de compartir mecanismes per a establir marcs comuns de col·laboració.