Comerç i la FVMP acorden signar un conveni per a la promoció i millora del comerç local valencià

Eva Sanchis, vicesecretària de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, s’ha reunit amb el director general de comerç i consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, amb de signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Eva Sanchis, com a vicesecretària general de la FVMP, ha transmés a Natxo Costa la importància de millorar i potènciar el comerç local valencià i de donar-li tot el suport possible. Per aquest motiu, es signarà un conveni que servisca d’ajuda a la FVMP per a tindre millors mecanisme de suport al comerç local, com a un dels motors més importants de l’economia als municipis valencians.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *