La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa una nova edició de la seua “Escola de càrrecs electes” per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. La FVMP continua així amb un tipus de formació destinada als càrrecs públic municipals.

Aquesta formació, que tindrà lloc en varies edicions a les ciutats de Castelló de la Plana i València estarà formada per tres cursos que giren al voltant del “Pressupost i Gestió econòmica municipal”, de com “Treballar com equip de Govern i amb els tècnics clau” i de com “Com gestionar les relacions ciutadanes durant el mandat”.

Aquesta formació, oferida per la FVMP als càrrecs electes locals, complementa, perfectament, la oferta de formació continua que ve oferint durant els darrers anys la institució municipalista valenciana. Aquesta formació, que es fa per quarta edició consecutiva, és un pilar fonamental en l’oferta formativa que la FVMP ofereix.

“Aquesta formació complementa, perfectament, la oferta de formació continua que hem preparat per als funcionaris públics d’Ajuntaments, diputacions i mancomunitats”, ha assegurat Tamara Martínez, vicesecretària general de la FVMP.