La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha encetat una campanya per a difondre la importància del comerç de proximitat a pobles, barris i ciutats durant les pròximes festes de Nadal. La campanya, que porta per nom “Per Nadal comerç local” té com a objectiu posar de manifest el paper clau que juga aquest tipus d’economia a les poblacions. Aquesta campanya és una mostra més del suport que des de la FVMP es realitza al comerç local.

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball estan col·laborant en projectes en matèria de comerç i assistència tècnica al comerç de municipis de tot el territori. La idea és estendre el servei de proximitat especialitzat als municipis que no compten amb AFIC.

Cada any, Eva Sanchis, com a vicesecretària general de la FVMP i Natxo Costa, Director General de comerç de la Generalitat Valenciana potencien el comerç local valencià mitjançant la signatura d’un conveni que serveix d’ajuda a la FVMP per a tindre millors mecanisme de suport al comerç local, com a un dels motors més importants de l’economia als municipis valencians.