La vicesecretaria de la FVMP, Eva Sanchis, participa en la presentació de la nova Llei Valenciana del Mecenatge

El CDT de Castelló ha acollit la presentació de la nova Llei Valenciana del Mecenatge. En l’acte van participar Eva Sanchis, representant com a vicesecretaria general de la FVMP, junt a Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura, Educació i Esports, i tècniques de l’oficina del Mecenatge de la Conselleria de Cultura.

La llei té com a objectiu impulsar i fomentar el mecenatge de caràcter privat, activitat voluntària i filantròpica que es configura com un motor de participació i de responsabilitat social que afavoreix la llibertat i la diversitat cultural i que contribueix al foment de la creativitat, al creixement econòmic i a l’enriquiment del capital cultural de la societat.

“Les persones que facen aportacions, a més, es podran beneficiar de diversos incentius fiscals. Es tracta d’un instrument que permet valorar i premiar les contribucions d’aquelles persones que aposten per la cultura com una inversió de futur”, va manifestar durant la seua intervenció Eva Sanchis.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *