El CDT de Castelló ha acollit la presentació de la nova Llei Valenciana del Mecenatge. En l’acte van participar Eva Sanchis, representant com a vicesecretaria general de la FVMP, junt a Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura, Educació i Esports, i tècniques de l’oficina del Mecenatge de la Conselleria de Cultura.

La llei té com a objectiu impulsar i fomentar el mecenatge de caràcter privat, activitat voluntària i filantròpica que es configura com un motor de participació i de responsabilitat social que afavoreix la llibertat i la diversitat cultural i que contribueix al foment de la creativitat, al creixement econòmic i a l’enriquiment del capital cultural de la societat.

“Les persones que facen aportacions, a més, es podran beneficiar de diversos incentius fiscals. Es tracta d’un instrument que permet valorar i premiar les contribucions d’aquelles persones que aposten per la cultura com una inversió de futur”, va manifestar durant la seua intervenció Eva Sanchis.