El secretari general de la FVMP, Vicent Gil, i la vicesecretaria de l’entitat, Eva Sanchis, s’han reunit amb la vicerectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i amb part del seu equip com a candidata al rectorat de la Universitat de València.

L’objectiu de la trobada ha posar damunt la taula les possibles col·laboracions que la Universitat de València i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies treballen en la millora de l’oferta formativa que l’ens municipalista valencià ofereix a tot el personal al servei de l’administració pública local i així oferir uns millors cursos de formació.

Des d’ambdues institucions s’ha valorat molt positivament la intenció de cercar una millora en la formació del funcionariat, així com el intercanvi d’informació i recursos. Des d’ambdues parts s’ha coincidit en el fet de cercar sinèrgies en el camp de cessió d’espais, apostar per estudis universitaris de postgrau relacionats en l’àmbit de la gestió universitària, cessió de professorat o formació de tècnics, així com la creació de quadres normatius municipals models per part de les universitats públiques.  

Des de la FVMP també s’ha valorat la tasca i la voluntat que té l’IVAP en la formació dels empleats públics.