El pròxim dimarts novembre de 10:00 a 13:00h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, Francesc Fernàndez, alcalde de Sagunt i vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, farà una ponència al voltant de “La planificació urbana en la dimensió municipal i comarcal” i un posterior debat. 
Aquesta jornada està organitzada per l’Institut Ignasi Villalonga. Una entitat que es dedica a l’impuls de les relacions econòmiques i empresarials de l’euroregió de l’Arc Mediterrani.
Aquest acte, s’emmarca dins de la iniciativa centrada en “L’àmbit local de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani” que pretén abordar el debat sobre el marc competencial de les administracions locals i el seu paper en l’articulació del territori. Per a fer-ho, s’estan organitzant debats territorials amb la participació de representants i personal dels diversos ajuntaments.