El vicepresident de la FVMP i alcalde de Sagunt, Quico Fernàndez, i la vicesecretària de l’ens municipalista valencià i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, van assistir i donar suport a la manifestació històrica que va recòrrer els carrers de València, diumenge 18 de novembre, per reivindicar i reclamar un Finançament Just per al poble valencià convocada per empresaris, sindicats i en la qual van participar tots els grups polítics amb l’única excepció del Partit Popular.

“A la manifestació van participar milers de valencianes i valencians amb l’objectiu de posar en valor una reivindicació històrica del poble valencià, volem un finançament just. Demanem que ens tracten com a ciutadans normals. Sense recursos financers la sanitat, l’educació o els serveis socials es veuen afectats. Volem un tracte just per part de l’estat. Que ens tracten a totes i tots iguals”, van assenyalar, Quico Fernàndez i Eva Sanchis.