La Junta de Portaveus de la FVMP ha aprovat durant la seua reunió ordinària de febrer, la Proposta d’accions per a un Finançament Just del País Valencià. En aquesta proposta, que va comptar amb els vots a favor de Compromís, PSPV i Esquerra Unida, i amb el vots en contra de Ciudadanos i Partido Popular, es va demanar continuar amb la implicació del municipalisme valencià en la petició d’un finaçament just per al País Valencià, alhora també es va instar als ajuntaments de tot el territori a participar en la mobilització del pròxim 28 d’octubre com a resposta i en suport a la petició del Consell per un finançament just.

En aquesta Junta de Portaveus, la vicesecretaria general de l’ens i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va presentar les xifres de la formació continua 2017 de la FVMP. En aquest any, s’ha arribat al record de sol·licituds de formació la FVMP en vora 14.000 i sota un total de 73 accions formatives, triplicant les dades, en ambdos casos, de 2014.

Per altra part, també s’ha aprovat la celebració de les Jornades del “Fòrum de Municipis d’interior” que tindran lloc el 20 i 21 d’octubre a Cofrents i ens el que participaran diverses alcaldies de Compromís.