El Consell de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) s’ha reunit al Castell d’Alaquàs per a celebrar la seua reunió ordinària amb l’objectiu de continuar avançant en el treball pel municipalisme.

A la reunió la vicesecretària general de la FVMP i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha informat del treball que s’està realitzant en matèria de formació contínua per a formar als treballadors i treballadores al servei de l’administració local. En aquest punt els grups polítics han destacat el “treball excelent” que s’està realitzant en aquesta matèria i que desenvolupa Compromís dins de les àrees que gestiona al govern de la FVMP.

Per altre costat Sanchis també ha destacat la formació per a càrrecs electes que s’està desenvolupant actualment i que gira al voltant de dos grans cursos al voltant de fons europeus, per un costat, i de la millora en la eficència de la gestió econòmica dels Ajuntaments per altre.

També s’ha informat al voltant del servei jurídic que presta la FVMP als càrrecs electes dels ajuntaments i que durant els darrers messos ha atés temes en matèria de serveis publics, pressuspostos, organització interna o convenis municipals.