Aitana Mas participa a la comissió de treball de la FVMP de modernització de l’administració, noves tecnologies, telecomunicacions, cooperació, agermanaments, formació i assessorament jurídic

La director general de Directora General de Transparència i Participació Ciutadana, Aitana Mas, ha participat activament en la darrera Comissió de Treball de la FVMP de Directora General de Transparència i Participació Ciutadana.

La trobada entre els membres de la comissió i Aitana Mas va servir per a posar de relleu la importància de la col·laboració entre les entitats locals i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a millorar la transparència i el dret a la informació de la ciutadania dins de l’àmbit de les administracions municipals.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *