La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha celebrat la seua Junta de Portaveus ordinària en la que han participat la vicesecretària de la FVMP i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el portaveu de Compromís a la FVMP i alcalde de Betxí, Alfred Remolar. Per primera vegada, la Junta de Portaveus de la FVMP ha començat a fer un itinerari arreu del País Valencià per a la seua celebració. Esta vegada, la Junta ha estat celebrada a la població a Navarrés a la Canal de Navarrés.

En aquesta junta de portaveus, a proposta de Compromís s’ha aprovat defensar la política lingüística del Consell i donar recolzament a l’aprenentatge de llengües i potenciar l’educació com a gran element de dinamització i millora de la societat valenciana. “L’aposta del conseller Marzà per una educació, pública i de qualitat que facilite l’aprenentatge plurilingüístic i totes les seues competències ajuda a formar i millorar la qualitat educativa dels nostre sistema”, ha assegurat el portaveu de Compromís a la FVMP, Alfred Remolar.

A la Junta de Portaveus també s’ha informat de la posada en marxa del pla de formació contínua per al personal al servei de l’administració local. Aquest pla, continua en la línea de millora que des de la FVMP es va posar en marxa en 2016. “Per a nosaltres el pla de formació és molt important. Formar a la gent que treballa als nostres ajuntaments suposa posar en marxa una millora molt important dels serveis que les corporacions locals donem als nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat Eva Sanchis, vicesecretaria general de la FVMP.  Per altra part, també s’ha informat dels desenvolupament dels cursos de formació per als càrrecs electes.

La vicesecretaria general també ha informat als portaveus dels grups polítics de la presentació de l’aplicacció ANEM que ja compta amb l’adhesió de més de 160 ajuntaments.