La vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, s’ha reunit amb directora general de Finançament i Fons europeus, Míriam Fernàndez, amb l’objectiu d’impulsar el municipalisme i vincular els ajuntaments valencians amb les administracions europees.

A la reunió, a la que també ha assistit Daria Terráez, directora general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat, s’ha acordat caminar cap a una millor coordinació per a l’accés dels municipis valencians en la demanda dels fons i ajudes de la Unió Europea. Des d’ambdues institucions s’ha valorat molt positivament la necessitat d’augmentar els trasvassament d’informació i de formació tant dels càrrecs electes municipals com del personal al servei de l’administració local.

Des de la FVMP, s’ha considerat com a essencial la bona disposició mostrada per la directora general per a treballar coordinats i aunar esforços que suposen una millora del finançament dels Ajuntaments mitjançant les ajudes de la Unió Europea.