La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa una nova edició de la seua formació continua adreçada a funcionaris municipals, provincials i de mancomunitats. Aquesta àrea, inserida dins del Gabinet de Vicepresidència i Vicesecretaria de la FVMP encapçalat per Quico Fernàndez (alcalde de Sagunt) i Eva Sanchis (alcaldessa de Godella) de Compromís, ha engegat un pla ple de novetats i on es multipliquen les accions formatives respecte a altres anys.

Una de les novetats en aquest 2016 ha estat la potenciació i millorament dels continguts dels cursos. En aquest any s’han programat accions formatives amb l’objectiu de millorar la formació del cos funcionarial i així millorar el servei que les administracions locals presten a la ciutadania. El funcionariat ha pogut apuntar-se en cursos que van de la mediació comunitària, Insalubretat i Control de Plagues, Resiliència i gestió del canvi, Llenguatge administratiu no sexista, Remunicipalització de serveis públics locals o Competències i gestió dels serveis municipals davant la reforma local….

Altra de les novetats importants ha estat la posada en marxa d’una nova plataforma online pròpia de la FVMP, el que ha possibilitat poder realitzar una gestió més òptima dels cursos així com assegurar la qualitat d’aquests.

11096491_10202639057417209_8004289969018008522_n“A Compromís, dins de la nostra gestió de l’àrea de formació, hem volgut potenciar aquesta àrea que creiem que és bàsica per a poder prestar una millora del serveis a la nostra ciutadania. Si millorem la formació del cos funcionarial tindrem a gent més preparada per encarar els nous problemes i reptes que es presenten davant els canvis continus de la societat” ha assegurat Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.