Eva Sanchis, vicesecretària de la FVMP i alcaldessa de Godella, junt amb Tomàs Ferrandis, cap de gabinet de Compromís a la FVMP i alcalde de Xeresa, s’han reunit amb el doctor de biologia de la Universitat Politècnica de Valencià, Vicent Benedito, membre del Departament d’Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient de la Univesitat.

La trobada ha girat entorn de la importància de la formació en matèria fitosanitària i la rellevància de l’aplicació de la normativa estatal a les diferents regulacions municipals d’aquest àmbit.

Tots tres participants han destacat el paper de pal de paller que desenvolupa l’agricultura dins de l’economia i la societat valenciana. Per altre costat, també han destacat la importància de caminar cap a models més sostenibles i ecològics a escala municipal, i que aquests puguen estar recolzats per les administracions locals.