El muicipi de Godella ha acollit la reunió ordinària de la Junta de portaveus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), seguint la seua ruta itinerant per diverses localitats del País Valencià.

Entre d’altres assumptes, es va donar compte de les xifres de formació de la FVMP i dels Premis de bon Govern 2019. Així mateix, s’han dut a debat les mocions sobre la importància de demanar una millora de les rodalies al País Valencià, presentada per Compromís. A més a més, la vicesecretària general de l’FVMP, Eva Sanchis, ha donat compte dels futurs acords entre la FVMP i la Universitat de València.

Per la seua part, Eva Sanchis, alcaldessa de Godella i vicesecretaria general de l’FVMP, ha posat de manifesta la seua satisfacció “per haver acollit als funcionaris i representants polítics al nostre poble”.