La localitat de Castelló ha acollit la Jornada “Intercanvi d’experiències de pressupostos municipals amb perspectiva de gènere”, en ella ha participat la ViceSecretaria de la FVMP, Eva Sanchis, representant la institució municipalista. Durant la seua intervenció Sanchis a volgut destacar que “a la FVMP, institució que represente com a Vicesecretària, som molt conscients que treballar per la igualtat és una qüestió de justícia social. Si bé és necessari comptar amb un sistema legal per a poder treballar en eixa direcció, també ho és la implicació i el compromís de totes les persones que treballem en l’Administració Local, ja que des de l’exercici de la nostra responsabilitat, tant política com a tècnica, estem al servei de la ciutadania i del bé comú”.

Des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies es tracta de contribuir a que cada vegada més ajuntaments del País Valencià enfoquen els seus pressupostos cap a una perspectiva de gènere, a través de cursos, jornades i altres eines, tracten de facilitar a responsables polítics i tècnics de l’Administració Local la tasca d’afrontar el repte de treballar per la igualtat i superar situacions de desigualtat.