Compromís FVMP vol expressar públicament el seu suport a l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i per extensió a tot el seu equip de govern, després de les falses acusacions de “poca democràcia” que van abocar tant Partit Popular, Ciutadans i Canviem entre tots al plenari d’ahir de la localitat i que va generar que tots tres partits votaren junts a favor una moció de reprovació a l’alcaldessa.

Compromís FVMP vol donar el seu suport ja que se sent identificat amb Eva Sanchis, no solament per les seues trajectòries paral·leles al ser Eva Sanchis Vicesecretaria de la Federació, sinó perquè sabem que es tracta d’una persona que te com a pilars fonamentals la democràcia i la transparència, signes identificatius de la nostra coalició.

El treball, coratge i diàleg demostrat per Eva Sanchis al capdavant de l’ajuntament de Godella i de la vicesecretaria de la FVMP es reflexa en polítiques progressistes i de servei a la ciutadania. Des de Compromís FVMP volem donar suport a tot el grup municipal de Compromís a Godella qui encapçala un govern progressista triat per la ciutadania godellenca.