Des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies s’ ha encetat una una campanya per a difondre la importància del comerç de proximitat a pobles, barris i ciutats durant tot l’any, però especialment durant les dates de Nadal. La campanya, que porta per nom “Compra als comerços de la teua localitat” té com a objectiu posar de manifest el paper clau que juga aquest tipus d’economia a les poblacions.

Aquesta campanya és una mostra més del suport que des de la FVMP es realitza al comerç local. Cada any, Eva Sanchis, com a vicesecretària general de la FVMP i Natxo Costa, Director General de comerç de la Generalitat Valenciana potèncien el comerç local valencià mitjançant la signatura d’un conveni que serveix d’ajuda a la FVMP per a tindre millors mecanisme de suport al comerç local, com a un dels motors més importants de l’economia als municipis valencians.