El próxim 30 de setembre acaba el termini d’inscripció per al pla de formació contínua 2017. Una proposta, que continua apostant per la qualitat formativa, i que pren com a punt de partida les avaluacions i els resultats de la darrera edició.

El pla de 2017 segueix l’estela del pla de formació de 2016, i per tant, és una evolució d’aquest. Enguany es podrà trobar formació molt específica per a col·lectius com mestres, treballadors dels jutjats de pau, ADL’s o treballadors socials i tècnics de cultura amb l’objectiu de arribar a la demanda que els treballadors i treballadores de l’administració local del País Valencià fan a la FVMP. De fet, des que es va posar en marxa la possibilitat d’inscripció mitjançant la web de la FVMP, ja s’ha produit vora 13.000 inscripcions, entre les quals destaquen cursos com “Llenguatge administratiu no sexista”, “E-contractació”, “Seguretat en dispositius mòbils”, “Estatut bàsic de l’empleat públic”. Una xifra que marca la tendència i el canvi de paradigma en el tipus de formació pel que està apostant la FVMP durant els darrers dos anys per als ajuntaments.

“La formació contínua és bàsica per al desenvolupament de la tasca i els serveis que els Ajuntaments presten a la ciutadania. El pla de formació aposta per reforçar àrees de gestió que facen dels nostres pobles i ciutats un espai de convivència i millora de la vida de les persones, ha assegurat la vicesecretària general, Eva Sanchis.

En aquest enllaç està l’oferta completa i es pot fer la inscripció als cursos==> http://www.fvmp.es/formacio/?lang=ca