Després de posar en marxa una nova edició de la Formació Continua destinada al personal al servei de l’administració local dels Ajuntaments, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha donat un pas més enllà i ha oferit una nova oferta de formació als municipis.

Des de l’ens municipalista s’ha aprofitat el llançament del seu programa de formació continua per treballar també específicament en les necessitats de cada municipi. Així doncs, des de la FVMP es dona la possibilitat als Ajuntaments de fer paleses les seues pròpies necessitats formatives específiques, aquelles que no estiguen contemplades al pla de Formació contínua. La FVMP estudiarà la possibilitat de poder ser més eficient en cadascun dels municipis i atendre les seues necessitats concretes. Recordem que malgrat que la data d’inscripció finalitza el 30 de setembre, el nombre de sol·licituds rebudes fins a este moment arriba a les 8000 (en tan sols una setmana des de l’obertura de les inscripcions).

Cal recordar que la formació, que tindrà lloc en modalitat online i presencial (a varies ciutats com  València, Alacant i Castelló de la Plana, Ontinyent, Gandia, Xàtiva o Elx) està formada per cursos que giren al voltant de les necessitats de la gent que treballa als Ajuntaments del País Valencià i, al mateix temps, s’adequa als reptes que les administracions locals deuen encarar actualment.