Compromís actualitza el seu Manual de Càrrecs Electes amb la incorporació de nova legislació i documentació d’àmbit local, que té com a objectiu servir de guia als més de 700 càrrecs municipals amb els quals compta la formació, i millorar així la seua acció de govern o d’oposició en les institucions amb la finalitat que puguen servir d’una forma més eficient a la ciutadania.

El manual, que serà lliurat a tots els càrrecs municipals de Compromís, ha sigut redactat pel grup de Compromís a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per part de Josep Lluís Romero i Martínez, regidor de Compromís en Orpesa des de l’any 2003.

Es tracta d’una eina molt útil per al treball diari d’alcaldes i regidors, que compta amb informació detallada sobre el règim jurídic de les corporacions locals, el patrimoni municipal, el disseny de pressupostos, la gestió urbanística o les competències de les Diputacions d’acord amb la Llei 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l’administració local.