El segon Consell Anual de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha tingut lloc al Centre Cultural Mario Monreal de la ciutat de Sagunt. En aquest consell s’ha aprovat el pressupost, per unanimitat, de 2017 de la FVMP. La vicesecretària de l’ens municipalista valencià, Eva Sanchis (alcaldessa de Godella) ha explicat també el pla de formació de l’entitat, que ha tingut una gran acollida entre els treballadors a càrrec de la administració local i els càrrecs públics.

Per la seua part, el vicepresident de la FVMP i alcalde de Sagunt, Quico Fernàndez, ha exercit d’amfitrió i ha donat la benvinguda a tots els assistents a la seua ciutat.

whatsapp-image-2016-12-01-at-12-39-49-1Compromís ha estat representada per les alcaldesses i alcaldes que formen part d’aquest consell amb Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera; Emilio Morales, alcalde de Chiva; Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer; Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta; Cristina Alemany, alcaldessa de Bétera, Oro Azorín, alcaldessa de Favara i Alfred Remolar, alcalde de Betxí i portaveu de Compromís a la Junta de Portaveus de la FVMP. Per la seua part, tant Joan Ribó, alcalde de València com Ana Délia Gisbert, alcaldessa de Benilloba no han pogut assistir al consell i han delegat el seu vot en el vicepresident de l’entitat.