Joan Ribó, alcalde de l’Ajuntament de València, s’ha reunit amb la vicesecretària de la FVMP, Eva Sanchis amb l’objectiu de continuar treballant per la millora i la defensa del municipalisme a nivell estatal. Després de la reunió la passada setmana amb Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congreso de los diputados, Eva Sanchis continua recavant propostes per a fer una defensa del finançament dels pobles i ciutats del País Valencià.

L’objectiu del grup de Compromís FVMP és treballar de forma conjunta per tal que la veu dels municipis valencians s’escolte arreu de tot l’Estat i millorar la situació d’aquests i de la ciutadania.

Per altra part, Eva Sanchis i Joan Ribó, com a representant de Compromís a la Federación Española de Municipios y Provincias també han acordat continuar estretint els llaços per a fer arribar les propostes de la FVMP mitjançant el seu càrrec a la FEMP.