Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congreso de los Diputados, s’ha reunit amb el grup de Compromís FVMP amb l’objectiu de recollir les necessitats dels municipis valencians en matèria de finançament local i traslladar-les al parlament espanyol i al govern d’Espanya. Des d’ambdos grups de Compromís en les diferents administracions s’ha acordat estretir al màxim els llaços de col·laboració per impulsar i traslladar propostes destinades a millorar el finançament de les administracions locals. Aquestes accions tenen com a objectiu oferir millors serveis a la ciutadania.

visita-baldo-3A la reunió amb Joan Baldoví han assistit, Quico Fernàndez, alcalde de Sagunt i vicepresident de la FVMP, Eva Sanchis, alcaldessa de Godella i vicesecretària de la FVMP,i Tomàs Ferrandis, alcalde de Xeresa i cap de Gabinet de Compromís a la FVMP. Algunes de les qüestions prioritàries que s’han tractat són com millorar els impostos que regula l’estat però que recauen en l’àmbit del municipalisme, la defensa del municipalisme o el seu finançament com a eix vertebrador de la vida quotidiana de la ciutadania entre altres. Ambdues parts, s’han citat per a continuar treballant durant els pròxims dies.