Eva Sanchis, vicecesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i alcaldessa de Godella, ha participat en representació de Compromís a les Jornades de Turisme d’Interior del País Valencià presentant i participant a la taula “Polítiques claus per al desenvolupament del Turisme Interior”.

compromis-fvmp-turisme-rural-auditoriDurant les jornades es va fer palesa la importància del turisme rural valencià com un element dinamitzador de zones on les activitats econòmiques solen reduir-se a l’agricultura o la ramaderia. Parlem d’àrees de gran bellesa natural, on podem trobar espais únics. Tranquil·litat, bona gastronomia, natura desbordant i, malgrat això, ben comunicat per carretera, són alguns dels paràmetres més rellevants a l’hora de definir un bon focus de turisme rural i, afortunadament, el nostre país atresora ingents quantitats d’ells.

compromis-fvmp-turisme-rural-eva-sanchisA les jornades a més a més d’Eva Sanchis van participar també Enric Nomdédeu, secretaria autonòmic d’Ocupació, Tomás Ferrandis, alcalde de Xeresa i cap de gabinet de Vicepresidència de la FVMP, Belen Bachero, alcaldessa de Vistabella i diputada a les Corts Valencianes, Joan Miquel Garcés, alcalde de Xaló, Anna Délia Gisbert, alcaldessa de Benilloba, Mario Mira, alcalde d’Otos i Domingo Tolós, alcalde de la Jana i Francesc Monfort, regidor de Vilafranca.